Regiocoördinator Oost-Vlaanderen

Datum

Locatie

Oost-Vlaanderen

Contactpersoon
Bart Schoukens
016 28 64 32
bart.schouken
@boerennatuur.be

Boerennatuur Vlaanderen verbindt landbouw en natuur in Vlaanderen. We werken aan een landbouw in Vlaanderen die een positieve impact heeft op natuur, milieu en klimaat én economisch rendabel is. We verenigen en ondersteunen alle landbouwers die hieraan willen meewerken en stimuleren hen om samen te werken en zo meer resultaat te bereiken. In het kader van een aantal projecten, hebben we een vacature voor een voltijdse tewerkstelling (m/v) voor onbepaalde duur:

Je functie

Je werkt samen met lokale landbouwers aan de realisatie van meer boerennatuur in Oost-Vlaanderen. Je coördineert agrobeheergroepen (ABG’s) en projecten rond agrarisch landschaps- en natuurbeheer in jouw regio. Je legt contacten met landbouwers uit de betrokken gebieden en brengt de geïnteresseerden samen in lokale ABG’s. Je begeleidt hen op inhoudelijk, organisatorisch en administratief vlak. Je onderhoudt hierbij ook goede contacten met lokale overheden en andere partners in het gebied werkzaam op vlak van landbouw, natuur en milieu. Samen met de landbouwers volg je de inrichting en het beheer van de gebieden op, op basis van een onderbouwd beheerplan. Je communiceert op regelmatige basis over je activiteiten via artikels in de nieuwsbrief, sociale media, landbouw- en andere pers. Een groot deel van je tijd zal je doorbrengen op terrein. Op regelmatige basis ben je ook aanwezig in ons hoofdkantoor in Leuven en ons regionaal kantoor in Gent voor bespreking van de dossiers met andere collega’s. Daarbij geef je ook input aan de collega’s voor de thema’s waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Je profiel

  • Je kan zelfstandig en resultaatgericht werken. Je hebt ervaring in het plannen en coördineren van opdrachten en projecten. Je werkt nauwgezet met respect voor deadlines.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan goed overweg met verschillende doelgroepen en kan anderen motiveren.
  • Je bent goed vertrouwd met de landbouwsector en beschikt over een degelijke kennis inzake landschaps- en natuurbeheer met inbegrip van gepaste machines en technieken.
  • Je bent bereid tot avondwerk en woont bij voorkeur in de regio.
  • Je beschikt over minimaal een bachelorsdiploma en een rijbewijs B.

Wat wij je bieden

Je maakt deel uit van een dynamisch team van gemotiveerde medewerkers. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een boeiende sector en organisatie, met veel vrijheid in de werkorganisatie en met hoge maatschappelijke relevantie. Je krijgt een passend loon, aangevuld met bijkomende voordelen zoals een bedrijfswagen.

Meer info

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bart Schoukens, secretaris van Boerennatuur Vlaanderen vzw (016 28 64 32). Je sollicitatie met motivatiebrief en gedetailleerd cv moet ten laatste op 20 oktober 2021 in ons bezit zijn. Je kan die via e-mail bezorgen aan bart.schoukens@boerennatuur.be. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 en 28 oktober 2021 te Leuven. Je kan rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.

Interesse? Solliciteer voor deze functie.

Dien je sollicitatie in door onderstaand formulier in te vullen. Vergeet ook zeker je motivatiebrief en cv niet.

    Menu