Regio/projectcoördinator Antwerpen

Datum

Locatie

Antwerpen

Contactpersoon
Bart Schoukens
016 28 64 32
bart.schoukens
@boerennatuur.be

Boerennatuur verbindt landbouw en natuur. We werken aan een landbouw in Vlaanderen die een positieve impact heeft op natuur, milieu en klimaat én economisch rendabel is. We verenigen en ondersteunen alle landbouwers die hieraan willen meewerken en stimuleren hen om samen te werken en zo meer resultaat te bereiken. In het kader van een aantal projecten, hebben we een vacature voor een voltijdse tewerkstelling (m/v/x) voor onbepaalde duur: 

Regio/projectcoördinator Antwerpen

Je functie

Je werkt nauw samen met lokale landbouwers aan de realisatie van meer boerennatuur in Antwerpen. Je brengt landbouwers samen in agrobeheergroepen en begeleidt hen bij projecten rond agrarisch landschaps- natuur-, bodem- en waterbeheer. Dit zowel op inhoudelijk, organisatorisch als administratief vlak. Je onderhoudt hierbij ook goede contacten met lokale overheden en andere partners werkzaam op vlak van landbouw, natuur en milieu. Je communiceert op regelmatige basis over je activiteiten via artikels in pers en sociale media. Een groot deel van je tijd breng je door op terrein. Op regelmatige basis ben je ook aanwezig in ons hoofdkantoor in Leuven en ons regionaal kantoor in Geel voor bespreking van dossiers met andere collega’s 

Je profiel

  • Je kan zelfstandig en resultaatgericht werken. Je hebt ervaring in het plannen en coördineren van opdrachten en projecten. Je werkt nauwgezet met respect voor deadlines.  
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan goed overweg met verschillende doelgroepen en kan anderen motiveren. 
  • Je bent goed vertrouwd met de landbouwsector en beschikt over een degelijke kennis inzake landschaps-, natuur-, bodem- en waterbeheer.  
  • Ervaring in het ontwikkelen van projecten is een pluspunt. 
  • Je bent bereid tot avondwerk en woont bij voorkeur in de regio.  
  • Je beschikt over minimaal een bachelorsdiploma en een rijbewijs B. 

Ons aanbod

Je maakt deel uit van een dynamisch team van gemotiveerde medewerkers. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een boeiende sector en organisatie, met veel vrijheid in de werkorganisatie en met een hoge maatschappelijke relevantie. We voorzien een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen. 

Meer info

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bart Schoukens, secretaris van Boerennatuur Vlaanderen vzw (016 28 64 32). Je sollicitatie met motivatiebrief en gedetailleerd cv moet ten laatste op 24 maart 2024 in ons bezit zijn. Je kan die via e-mail bezorgen aan bart.schoukens@boerennatuur.be. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 en 17 april 2024 te Leuven. Je kan rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je kandidatuur.  

Interesse? Solliciteer voor deze functie.

Dien je sollicitatie in door onderstaand formulier in te vullen. Vergeet ook zeker je motivatiebrief en cv niet.